Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečná buchta pečená v remosce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie16 353 kJ /
3 909 kcal
Bílkoviny68,35 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny42,31 g
Tuky210,93 g
– nasycené20,41 g
– nenasycené169,20 g
–– mononenasycené95,36 g
–– polynenasycené73,84 g
––– omega 316,85 g
Vláknina26,19 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 415 mg
Sůl1,35 g
Sacharidy421,10 g
– cukry208,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
160-170 g 160-170 g cukru krupice Cukr bílý 165 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
130 g 130 g oleje Olej řepkový 130 ml
260 g 260 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 260 g
10 g 10 g kakaa Kakao prášek 10 g
0,75 balíčku 0,75 balíčku prášku do pečiva Kypřící prášek 9 g
1 lžička 1 lžička mleté skořice - dle chuti Skořice ceylonská mletá 5 g
80 g 80 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 80 g
380-400 g 380-400 g nahrubo nastrouhaných jablek Jablko čerstvé 390 g
trochu trochu tuku a hrubé mouky na vymazání a vysypání mísy remosky Mouka pšeničná hrubá
trochu trochu moučkového cukru na povrch Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.