Nutriční hodnoty (Jablečná buchta pečená v remosce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 16 353 kJ / 3 909 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 42,31 g |
Tuky | 210,93 g |
– nasycené | 20,41 g |
– nenasycené | 169,20 g |
–– mononenasycené | 95,36 g |
–– polynenasycené | 73,84 g |
––– omega 3 | 16,85 g |
Vláknina | 26,19 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 415 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 421,10 g |
– cukry | 208,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
160-170 g 160-170 g cukru krupice | Cukr bílý | 165 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
130 g 130 g oleje | Olej řepkový | 130 ml |
260 g 260 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 260 g |
10 g 10 g kakaa | Kakao prášek | 10 g |
0,75 balíčku 0,75 balíčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 9 g |
1 lžička 1 lžička mleté skořice - dle chuti | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
80 g 80 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 80 g |
380-400 g 380-400 g nahrubo nastrouhaných jablek | Jablko čerstvé | 390 g |
trochu trochu tuku a hrubé mouky na vymazání a vysypání mísy remosky | Mouka pšeničná hrubá | |
trochu trochu moučkového cukru na povrch | Cukr bílý |