Nutriční hodnoty (Těstoviny aglio olio e peperoncino)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 968 kJ / 231 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,68 g |
Tuky | 21,01 g |
– nasycené | 2,92 g |
– nenasycené | 18,10 g |
–– mononenasycené | 15,62 g |
–– polynenasycené | 2,48 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 3,92 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 8,44 g |
– cukry | 0,56 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
kvalitní italské těstoviny (Spaghetti, Tagliatelle) | Těstoviny pšeničné | |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
2 2 feferonky | Chilli paprička čerstvá | |
strouhaný parmazán | Parmezán | |
petrželová nať (nemusí být) | Petržel nať čerstvá |