Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vanilkový dort s ovocem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 927 kJ /
3 329 kcal
Bílkoviny64,56 g
– z toho živočišné bílkoviny48,82 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,74 g
Tuky198,37 g
– nasycené93,96 g
– nenasycené87,46 g
–– mononenasycené69,37 g
–– polynenasycené18,09 g
––– omega 33,65 g
Vláknina6,37 g
Cholesterol 1,43 g
Sodík 581 mg
Sůl1,34 g
Sacharidy318,09 g
– cukry188,66 g
––– laktóza18,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
120 g 120 g cukru krupice (může být méně) Cukr bílý 120 g
130 g 130 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 130 g
30 g 30 g oleje či rozpuštěného másla Olej řepkový 30 ml
vanilkový cukr Cukr vanilkový
1/2 KL 1/2 KL vanilkového extraktu Aroma vanilkové 3.5 ml
1/2 1/2 citrónu Citrón čerstvý 45 g
250 ml 250 ml polotučného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 vanilkový puding Puding v prášku 40 g
3-4 PL 3-4 PL cukru krupice Cukr bílý 42 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
250 ml 250 ml 33% šlehačky Šlehačka 35% 250 ml
vanilkové trubičky
jahody, maliny, borůvky Borůvky čerstvé
lístky lístky máty či meduňky Máta peprná list čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.