Nutriční hodnoty (Vanilkový dort s ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 927 kJ / 3 329 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 48,82 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,74 g |
Tuky | 198,37 g |
– nasycené | 93,96 g |
– nenasycené | 87,46 g |
–– mononenasycené | 69,37 g |
–– polynenasycené | 18,09 g |
––– omega 3 | 3,65 g |
Vláknina | 6,37 g |
Cholesterol | 1,43 g |
Sodík | 581 mg |
Sůl | 1,34 g |
Sacharidy | 318,09 g |
– cukry | 188,66 g |
––– laktóza | 18,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
120 g 120 g cukru krupice (může být méně) | Cukr bílý | 120 g |
130 g 130 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 130 g |
30 g 30 g oleje či rozpuštěného másla | Olej řepkový | 30 ml |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1/2 KL 1/2 KL vanilkového extraktu | Aroma vanilkové | 3.5 ml |
1/2 1/2 citrónu | Citrón čerstvý | 45 g |
250 ml 250 ml polotučného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 vanilkový puding | Puding v prášku | 40 g |
3-4 PL 3-4 PL cukru krupice | Cukr bílý | 42 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
250 ml 250 ml 33% šlehačky | Šlehačka 35% | 250 ml |
vanilkové trubičky | ||
jahody, maliny, borůvky | Borůvky čerstvé | |
lístky lístky máty či meduňky | Máta peprná list čerstvá |