Nutriční hodnoty (Jehněčí po provensálsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 508 kJ / 838 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 100,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,72 g |
Tuky | 22,87 g |
– nasycené | 6,07 g |
– nenasycené | 11,33 g |
–– mononenasycené | 9,33 g |
–– polynenasycené | 2,00 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 8,28 g |
Cholesterol | 325 mg |
Sodík | 459 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 49,10 g |
– cukry | 16,59 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,5 kg 0,5 kg jehněčí plece | Vepřová plec | 500 g |
4 4 rajčata, oloupaná | ||
6 stroužků 6 stroužků česneku na jemné plátky | Česnek čerstvý | 42 g |
2 PL 2 PL nasekané zelené petrželky | Petržel nať čerstvá | 30 g |
25 25 perlových cibulek v nálevu | Cibulka jarní čerstvá | |
1,5 dl 1,5 dl vývaru | Vývar hovězí | 150 ml |
1 PL 1 PL cukru krupice | Cukr bílý | 12 g |
tymián | Tymián sušený | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
olivový olej | Olej olivový | |
máslo | Máslo kravské | |
2 PL 2 PL strouhanky | Strouhanka pšeničná | 30 g |
citronová šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu |