Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jehněčí po provensálsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 508 kJ /
838 kcal
Bílkoviny107,22 g
– z toho živočišné bílkoviny100,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,72 g
Tuky22,87 g
– nasycené6,07 g
– nenasycené11,33 g
–– mononenasycené9,33 g
–– polynenasycené2,00 g
––– omega 30,15 g
Vláknina8,28 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 459 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy49,10 g
– cukry16,59 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
0,5 kg 0,5 kg jehněčí plece Vepřová plec 500 g
4 4 rajčata, oloupaná
6 stroužků 6 stroužků česneku na jemné plátky Česnek čerstvý 42 g
2 PL 2 PL nasekané zelené petrželky Petržel nať čerstvá 30 g
25 25 perlových cibulek v nálevu Cibulka jarní čerstvá
1,5 dl 1,5 dl vývaru Vývar hovězí 150 ml
1 PL 1 PL cukru krupice Cukr bílý 12 g
tymián Tymián sušený
rozmarýn Rozmarýn sušený
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
olivový olej Olej olivový
máslo Máslo kravské
2 PL 2 PL strouhanky Strouhanka pšeničná 30 g
citronová šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.