Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechové řezy se žloutkovou polevou ve třech podobách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie32 328 kJ /
7 727 kcal
Bílkoviny109,96 g
– z toho živočišné bílkoviny53,71 g
– z toho rostlinné bílkoviny56,25 g
Tuky516,71 g
– nasycené258,38 g
– nenasycené225,06 g
–– mononenasycené141,62 g
–– polynenasycené83,44 g
––– omega 312,92 g
Vláknina18,00 g
Cholesterol 2,68 g
Sodík 585 mg
Sůl1,21 g
Sacharidy629,29 g
– cukry397,20 g
––– laktóza3,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
80 g 80 g moučkového cukru Cukr bílý 80 g
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
150 g 150 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 150 g
200 g 200 g másla studeného nastrouhaného Máslo kravské 200 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
kůra a šťáva z poloviny citronu Šťáva z citrónu
250 g 250 g másla pokojové teploty Máslo kravské 250 g
150 g 150 g moučkového cukru Cukr bílý 150 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
150 g 150 g nastrouhaných ​​vlašských ořechů Vlašské ořechy 150 g
kůra a šťáva z druhé půlky půlky citronu Citrón čerstvý
sníh ze 6 6 bílků Vaječný bílek 198 g
6 6 žloutků Vaječný žloutek 138 g
150 g 150 g moučkového cukru Cukr bílý 150 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.