Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablková buchta s mákem - z remosky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie14 780 kJ /
3 533 kcal
Bílkoviny66,50 g
– z toho živočišné bílkoviny19,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny47,10 g
Tuky173,31 g
– nasycené16,21 g
– nenasycené137,56 g
–– mononenasycené70,04 g
–– polynenasycené67,52 g
––– omega 312,15 g
Vláknina28,90 g
Cholesterol 522 mg
Sodík 361 mg
Sůl1,44 g
Sacharidy412,24 g
– cukry202,61 g
––– laktóza2,94 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
120-150 g 120-150 g krupicového cukru (podle sladkosti jablek) Cukr bílý 135 g
0,5 balíčku 0,5 balíčku vanilkového cukru Cukr vanilkový 10 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
90 g 90 g oleje Olej řepkový 90 ml
200 g 200 g hrubě nastrouhaných jablek Jablko čerstvé 200 g
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
60 g 60 g mletého máku Mák modrý mletý 60 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
60 g 60 g nasekaných vlašských ořechů Vlašské ořechy 60 g
40 g 40 g rozinek Rozinky 40 g
3 špetky 3 špetky skořice (podle chuti) Skořice ceylonská
4 lžíce 4 lžíce mléka (podle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5% 60 ml
tuk na vymazání mísy mísy Margarín
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.