Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jáhlový salát s ovocem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 578 kJ /
2 528 kcal
Bílkoviny75,65 g
– z toho živočišné bílkoviny21,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny54,65 g
Tuky106,03 g
– nasycené15,48 g
– nenasycené75,75 g
–– mononenasycené12,63 g
–– polynenasycené63,12 g
––– omega 37,90 g
Vláknina49,10 g
Cholesterol 39 mg
Sodík 265 mg
Sůl0,53 g
Sacharidy293,30 g
– cukry88,80 g
––– laktóza25,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g jáhel Jáhly 250 g
400 ml 400 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 400 ml
4 4 jablka Jablko čerstvé 600 g
100 g 100 g sekaných ořechů Vlašské ořechy 100 g
50 g 50 g mletého máku Mák modrý mletý 50 g
150 ml 150 ml jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5% 150 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
ovoce dle chuti Jahody čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.