Nutriční hodnoty (Jáhlový salát s ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 578 kJ / 2 528 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 54,65 g |
Tuky | 106,03 g |
– nasycené | 15,48 g |
– nenasycené | 75,75 g |
–– mononenasycené | 12,63 g |
–– polynenasycené | 63,12 g |
––– omega 3 | 7,90 g |
Vláknina | 49,10 g |
Cholesterol | 39 mg |
Sodík | 265 mg |
Sůl | 0,53 g |
Sacharidy | 293,30 g |
– cukry | 88,80 g |
––– laktóza | 25,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g jáhel | Jáhly | 250 g |
400 ml 400 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
100 g 100 g sekaných ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
50 g 50 g mletého máku | Mák modrý mletý | 50 g |
150 ml 150 ml jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 150 ml |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
ovoce dle chuti | Jahody čerstvé |