Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kynutý závin, jablečno-makový (Dělená strava podle LK - Kytičky + ovoce))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 349 kJ /
3 430 kcal
Bílkoviny59,55 g
– z toho živočišné bílkoviny6,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny52,75 g
Tuky118,85 g
– nasycené12,23 g
– nenasycené99,78 g
–– mononenasycené65,65 g
–– polynenasycené34,13 g
––– omega 311,22 g
Vláknina54,23 g
Cholesterol 12 mg
Sodík 1,74 g
Sůl4,22 g
Sacharidy503,30 g
– cukry214,10 g
––– laktóza9,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
100 g 100 g řepkového oleje (Manka s máslovým aroma) Olej řepkový 100 ml
50 g 50 g fruktózy nebo PL medu Fruktóza 50 g
sušené droždí, určené pro 500 g mouky Mouka pšeničná hladká
2 dl 2 dl vody+ 1 PL rostlinného instantního mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
1 PL 1 PL mixovaného lněného semínka (nebo jiná náhrada živočišného vejce) Lněná semínka 15 g
0,5 KL 0,5 KL soli Sůl mořská 4 g
10 10 jablek Jablko čerstvé 1500 g
rozinky, mletý mák Mák modrý mletý
fruktóza, med, sladěnka nebo jakékoliv jiné vhodné sladidlo Sladěnka
fruktózová vanilka Vanilkové lusky
skořice Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.