Nutriční hodnoty (Falešný tataráček z brambor a romadúru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 821 kJ / 674 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,57 g |
Tuky | 34,66 g |
– nasycené | 4,02 g |
– nenasycené | 27,47 g |
–– mononenasycené | 19,52 g |
–– polynenasycené | 7,94 g |
––– omega 3 | 2,14 g |
Vláknina | 11,96 g |
Cholesterol | 214 mg |
Sodík | 1,88 g |
Sůl | 5,05 g |
Sacharidy | 58,98 g |
– cukry | 15,94 g |
––– laktóza | 0,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 menší brambory (uvařené den předem) | Brambor zimní | 150 g |
1 1 Romadúr | Romadur 40 % t. v s. | |
2 kolečka 2 kolečka tvarůžků | Tvarůžky | 50 g |
1 1 menší červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 lžíce 1 lžíce worcesterské omáčky | Worcestrová omáčka | 15 ml |
2 lžíce 2 lžíce dobrého kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
2 lžičky 2 lžičky sladké papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
1-2 lžičky 1-2 lžičky kaparů | Kapary | 7.5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky pálivé papriky | Paprika pálivá | 3 g |
mletý pepř (dle chuti) | Pepř černý mletý | |
sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |