Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Falešný tataráček z brambor a romadúru)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 821 kJ /
674 kcal
Bílkoviny27,92 g
– z toho živočišné bílkoviny20,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,57 g
Tuky34,66 g
– nasycené4,02 g
– nenasycené27,47 g
–– mononenasycené19,52 g
–– polynenasycené7,94 g
––– omega 32,14 g
Vláknina11,96 g
Cholesterol 214 mg
Sodík 1,88 g
Sůl5,05 g
Sacharidy58,98 g
– cukry15,94 g
––– laktóza0,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 menší brambory (uvařené den předem) Brambor zimní 150 g
1 1 Romadúr Romadur 40 % t. v s.
2 kolečka 2 kolečka tvarůžků Tvarůžky 50 g
1 1 menší červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 lžíce 1 lžíce worcesterské omáčky Worcestrová omáčka 15 ml
2 lžíce 2 lžíce dobrého kečupu Kečup sladký 30 ml
2 lžičky 2 lžičky sladké papriky Paprika červená sušená 2 g
1-2 lžičky 1-2 lžičky kaparů Kapary 7.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky pálivé papriky Paprika pálivá 3 g
mletý pepř (dle chuti) Pepř černý mletý
sůl (dle chuti) Sůl mořská
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.