Nutriční hodnoty (Bylinkový amur)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 29 kJ / 7 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
Tuky | 0,05 g |
– nasycené | 0,02 g |
– nenasycené | 0,03 g |
–– mononenasycené | 0,01 g |
–– polynenasycené | 0,02 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1,00 g |
– cukry | 0,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 porce 4 porce amura | Amur filet | |
sůl | Sůl mořská | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky citronové sušené kůry | ||
1/2 lžičky 1/2 lžičky sušené petrželky | Petržel nať sušená | 2.5 g |
pár kousků kousků sušené papriky | Paprika červená sušená | |
na špičku lžičky lžičky sušeného zázvoru | Zázvor sušený | |
na špičku lžičky lžičky sušeného rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
na špičku lžičky lžičky sušeného česneku | Česnek sušený | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |