Nutriční hodnoty (Bramborovo-celerová kaše s jogurtem a bylinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 756 kJ / 659 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,85 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,01 g |
Tuky | 16,95 g |
– nasycené | 8,79 g |
– nenasycené | 3,88 g |
–– mononenasycené | 3,41 g |
–– polynenasycené | 0,47 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 21,28 g |
Cholesterol | 22 mg |
Sodík | 537 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 93,26 g |
– cukry | 13,41 g |
––– laktóza | 2,43 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g brambor (typ C) | Brambor zimní | 500 g |
1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce bílého smetanového jogurtu (měla jsem Pilos) | Jogurt kravský bílý 3,5% | 37.5 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
smetana nebo mléko dle potřeby | Smetana kravská sladká 12% | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
snítka snítka libečku | Libeček čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
2 lžíce 2 lžíce parmazánu | Parmezán | 30 g |