Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Marokánky alias florentinky (Dělená strava podle LK - Kytičky + ovoce, volný graf))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie9 091 kJ /
2 173 kcal
Bílkoviny34,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,50 g
Tuky102,60 g
– nasycené8,06 g
– nenasycené78,75 g
–– mononenasycené9,53 g
–– polynenasycené69,22 g
––– omega 311,27 g
Vláknina27,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 25 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy264,15 g
– cukry214,35 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/4 l 1/4 l mandlového mléka Nápoj mandlový 250 ml
80 g 80 g fruktózy Fruktóza 80 g
1 KL 1 KL vanilkové fruktózy Fruktóza
60 60 g kokosového tuku (z vychlazené konzervy kokosového mléka Albert) Nápoj kokosový
30 g 30 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 30 g
150 g 150 g nasekaných ořechů Vlašské ořechy 150 g
100 g 100 g drobných rozinek Rozinky 100 g
100 g 100 g nadrobno krájeného sušeného ovoce Sušené ovoce směs 100 g
vysokoprocentní hořká čokoláda bez přidaného živočišného tuku a cukru Čokoláda hořká 40%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.