Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty ("Houboráky" - bramboráky s houbami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 255 kJ /
539 kcal
Bílkoviny20,36 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,68 g
Tuky8,17 g
– nasycené1,88 g
– nenasycené3,56 g
–– mononenasycené2,80 g
–– polynenasycené0,76 g
––– omega 30,08 g
Vláknina14,92 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 135 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy90,10 g
– cukry5,56 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g oloupaných brambor Brambor zimní 500 g
cca 4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
100 g 100 g anglické slaniny, gothajského salámu, klobásy... (není nutné)
200 g 200 g čerstvých hub, předem spařených, scezených (lze použít rozmražené)
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
majoránka Majoránka sušená
mletý pepř Pepř černý mletý
drcený kmín Kmín mletý
sůl Sůl mořská
cca 1 hrst 1 hrst hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá
sádlo nebo olej na smažení Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.