Nutriční hodnoty (Zelný list plněný mletým kuřecím masem na žampionech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 494 kJ / 1 074 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 100,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,93 g |
Tuky | 46,70 g |
– nasycené | 13,93 g |
– nenasycené | 28,01 g |
–– mononenasycené | 21,04 g |
–– polynenasycené | 6,97 g |
––– omega 3 | 0,53 g |
Vláknina | 19,50 g |
Cholesterol | 509 mg |
Sodík | 744 mg |
Sůl | 1,76 g |
Sacharidy | 42,75 g |
– cukry | 9,55 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g mletého kuřecího masa | Kuře stehno bez kůže | 500 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky utřeného česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
2 2 krajíčky toustového chleba | Toast pšeničný bílý | 40 g |
lžička lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
6-7 6-7 větších zelných listů | Zelí bílé čerstvé | |
250 g 250 g žampionů | Žampion čerstvý | 250 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
máslo | Máslo kravské | |
vývar (drůbeží nebo hovězí) | Vývar hovězí |