Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jáhlové noky s morkem do hovězí polévky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 267 kJ /
303 kcal
Bílkoviny18,17 g
– z toho živočišné bílkoviny18,11 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,06 g
Tuky24,32 g
– nasycené9,58 g
– nenasycené10,16 g
–– mononenasycené8,29 g
–– polynenasycené1,87 g
––– omega 30,09 g
Vláknina0,32 g
Cholesterol 544 mg
Sodík 369 mg
Sůl0,87 g
Sacharidy2,66 g
– cukry0,10 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vařené morkové kosti Kost hovězí
2 2 celá vejce Vejce slepičí 140 g
1 dkg 1 dkg másla Máslo kravské 10 g
1 hrst 1 hrst sušeného libečku nebo čerstvého Libeček sušený
1 lžičku 1 lžičku práškového bujónu místo soli Bujón hovězí 5 g
1 1 malou špetku pepře Pepř černý 1 g
3 lžíce 3 lžíce instantní jáhlové kaše
hovězí vývar se zeleninou nedovařenou, dovaří se s nočky Vývar hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.