Nutriční hodnoty (Jáhlové noky s morkem do hovězí polévky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 267 kJ / 303 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,17 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,11 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,06 g |
Tuky | 24,32 g |
– nasycené | 9,58 g |
– nenasycené | 10,16 g |
–– mononenasycené | 8,29 g |
–– polynenasycené | 1,87 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 0,32 g |
Cholesterol | 544 mg |
Sodík | 369 mg |
Sůl | 0,87 g |
Sacharidy | 2,66 g |
– cukry | 0,10 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vařené morkové kosti | Kost hovězí | |
2 2 celá vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 dkg 1 dkg másla | Máslo kravské | 10 g |
1 hrst 1 hrst sušeného libečku nebo čerstvého | Libeček sušený | |
1 lžičku 1 lžičku práškového bujónu místo soli | Bujón hovězí | 5 g |
1 1 malou špetku pepře | Pepř černý | 1 g |
3 lžíce 3 lžíce instantní jáhlové kaše | ||
hovězí vývar se zeleninou nedovařenou, dovaří se s nočky | Vývar hovězí |