Nutriční hodnoty (Vepřovka z papiňáku - pomazánka nebo polotovar)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 796 kJ / 4 731 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 637,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 626,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,70 g |
Tuky | 206,48 g |
– nasycené | 101,60 g |
– nenasycené | 83,47 g |
–– mononenasycené | 62,55 g |
–– polynenasycené | 20,92 g |
––– omega 3 | 2,01 g |
Vláknina | 42,30 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 1,72 g |
Sůl | 4,13 g |
Sacharidy | 71,50 g |
– cukry | 31,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg tučnější vepřové plece, bez kosti a kůže | Kost hovězí | 2000 g |
100-150 g 100-150 g sádla, dle tučnosti masa | Vepřová kýta | 125 g |
500 g 500 g cibule | Cibule čerstvá | 500 g |
1 1 menší palice drceného česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
cca 2 lžičky 2 lžičky drceného kmínu | Kmín mletý | 10 g |
cca 1 lžíce 1 lžíce soli, dle chuti | ||
pepř mletý dle chuti | Pepř černý mletý | |
tymián dle chuti | Tymián sušený |