Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bůčkový výpek na chleby)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 979 kJ /
3 341 kcal
Bílkoviny148,08 g
– z toho živočišné bílkoviny145,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,08 g
Tuky297,31 g
– nasycené77,43 g
– nenasycené156,63 g
–– mononenasycené127,73 g
–– polynenasycené28,90 g
––– omega 31,30 g
Vláknina9,10 g
Cholesterol 460 mg
Sodík 603 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy16,80 g
– cukry4,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg prorostlého vepřového boku i s kůží Vepřový bok 1000 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
sůl, pepř a kmín, jak kdo má rád Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.