Nutriční hodnoty (Bůčkový výpek na chleby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 979 kJ / 3 341 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 148,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 145,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,08 g |
Tuky | 297,31 g |
– nasycené | 77,43 g |
– nenasycené | 156,63 g |
–– mononenasycené | 127,73 g |
–– polynenasycené | 28,90 g |
––– omega 3 | 1,30 g |
Vláknina | 9,10 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 603 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 16,80 g |
– cukry | 4,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg prorostlého vepřového boku i s kůží | Vepřový bok | 1000 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
sůl, pepř a kmín, jak kdo má rád | Pepř černý |