Nutriční hodnoty (Kuřecí játra s fenyklem a jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 861 kJ / 684 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 25,52 g |
– nasycené | 7,57 g |
– nenasycené | 11,33 g |
–– mononenasycené | 8,17 g |
–– polynenasycené | 3,16 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 360 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 27,00 g |
– cukry | 14,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
1 1 větší bulva fenyklu | Fenykl hlíza | |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
máslo | Máslo kravské | |
olej | Olej řepkový | |
sůl, pepř | Pepř černý |