Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí játra s fenyklem a jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 861 kJ /
684 kcal
Bílkoviny84,60 g
– z toho živočišné bílkoviny84,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,60 g
Tuky25,52 g
– nasycené7,57 g
– nenasycené11,33 g
–– mononenasycené8,17 g
–– polynenasycené3,16 g
––– omega 30,04 g
Vláknina3,90 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 360 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy27,00 g
– cukry14,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
1 1 větší bulva fenyklu Fenykl hlíza
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
máslo Máslo kravské
olej Olej řepkový
sůl, pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.