Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tirpácka polévka s knedlíčky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie12 286 kJ /
2 936 kcal
Bílkoviny166,02 g
– z toho živočišné bílkoviny120,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny45,34 g
Tuky155,78 g
– nasycené31,56 g
– nenasycené111,38 g
–– mononenasycené80,80 g
–– polynenasycené30,58 g
––– omega 38,64 g
Vláknina63,86 g
Cholesterol 549 mg
Sodík 8,65 g
Sůl21,34 g
Sacharidy190,34 g
– cukry62,40 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 červené cibule Cibule červená čerstvá 276 g
1 dl 1 dl oleje Olej řepkový 100 ml
50 dkg 50 dkg vepřové kýty Vepřová kýta 500 g
1 ČL 1 ČL soli Sůl mořská 10 g
špetka špetka mletého pepře Pepř černý mletý
1 lžička 1 lžička petrželové natě Petržel nať čerstvá 5 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 1 kedlubna Kedluben čerstvý 180 g
25 dkg 25 dkg hub Hřib čerstvý 250 g
1 hrnek 1 hrnek hrášku Hrášek zelený 250 g
2,5 dl 2,5 dl smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 250 ml
šťáva z ½ citronu Citrón čerstvý
3 3 brambory Brambor zimní 150 g
1 ČL 1 ČL soli Sůl mořská 10 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
10 dkg 10 dkg mouky Mouka pšeničná hladká 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.