Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Má příloha Holeček)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 053 kJ /
2 403 kcal
Bílkoviny29,49 g
– z toho živočišné bílkoviny7,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,49 g
Tuky169,34 g
– nasycené82,11 g
– nenasycené84,11 g
–– mononenasycené72,06 g
–– polynenasycené12,06 g
––– omega 30,30 g
Vláknina31,00 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 6,57 g
Sůl16,25 g
Sacharidy177,05 g
– cukry19,15 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 1 kg 1 kg uvařených brambor i se slupkou Brambor zimní 1000 g
200 g 200 g anglické slaniny Anglická slanina 200 g
sádlo Sádlo vepřové
1 1 pórek Pórek čerstvý
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1 lžíce 1 lžíce Vegety nebo jiného zeleninového koření Kořenící směs sypká 15 g
drcený kmín Kmín mletý
hodně pažitky Pažitka čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.