Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Telecí na způsob divočiny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 813 kJ /
2 345 kcal
Bílkoviny138,40 g
– z toho živočišné bílkoviny138,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky199,00 g
– nasycené87,28 g
– nenasycené107,54 g
–– mononenasycené89,58 g
–– polynenasycené17,96 g
––– omega 32,12 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 410 mg
Sodík 3,57 g
Sůl8,96 g
Sacharidy0,20 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g telecí plece nebo kližky Telecí plec 600 g
200 g 200 g slaniny Špek 200 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
cibule Cibule čerstvá
kořenová zelenina Mrkev čerstvá
sůl Sůl mořská
½ l žičky žičky koření na divočinu Provensálské koření
10 zrnek 10 zrnek pepře Pepř černý
6 zrnek 6 zrnek nového koření Nové koření
3 ks 3 ks bobkového listu Bobkový list sušený
sušený medvědí česnek 1 + 1 lžička 1 lžička Česnek medvědí sušený
špetka špetka tymiánu Tymián sušený
lžíce lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
smetana (12 nebo i 31%, podle chuti) Smetana kravská sladká 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.