Nutriční hodnoty (Lahodné, křehké a křupavé vafle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 541 kJ / 2 280 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,00 g |
Tuky | 94,12 g |
– nasycené | 23,89 g |
– nenasycené | 63,69 g |
–– mononenasycené | 43,75 g |
–– polynenasycené | 19,94 g |
––– omega 3 | 1,32 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 524 mg |
Sodík | 394 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 308,80 g |
– cukry | 129,90 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
125 g 125 g rozpuštěného másla, popř. Hery | Margarín | 125 g |
120 g 120 g cukru | Cukr bílý | 120 g |
na špičku nože na špičku nože vanilky | Vanilkové lusky | |
lžíce lžíce rumu | Rum | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
100 ml 100 ml perlivé popř. neperlivé vody | Voda | 100 ml |
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
půl půl prášku do pečiva | Kypřící prášek |