Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lahodné, křehké a křupavé vafle)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 541 kJ /
2 280 kcal
Bílkoviny45,76 g
– z toho živočišné bílkoviny20,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,00 g
Tuky94,12 g
– nasycené23,89 g
– nenasycené63,69 g
–– mononenasycené43,75 g
–– polynenasycené19,94 g
––– omega 31,32 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 524 mg
Sodík 394 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy308,80 g
– cukry129,90 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
125 g 125 g rozpuštěného másla, popř. Hery Margarín 125 g
120 g 120 g cukru Cukr bílý 120 g
na špičku nože na špičku nože vanilky Vanilkové lusky
lžíce lžíce rumu Rum
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
100 ml 100 ml perlivé popř. neperlivé vody Voda 100 ml
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
půl půl prášku do pečiva Kypřící prášek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.