Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový guláš IV)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 395 kJ /
811 kcal
Bílkoviny130,94 g
– z toho živočišné bílkoviny128,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,94 g
Tuky21,90 g
– nasycené6,19 g
– nenasycené10,69 g
–– mononenasycené8,44 g
–– polynenasycené2,24 g
––– omega 30,16 g
Vláknina12,60 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 334 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy19,90 g
– cukry12,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřového masa Vepřová kýta 600 g
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
300 ml 300 ml vývaru (nebo bujon) Vývar masový 300 ml
paprika mletá Paprika červená sušená
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
olej (nebo sádlo) Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.