Nutriční hodnoty (Vepřový guláš IV)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 395 kJ / 811 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 130,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 128,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,94 g |
Tuky | 21,90 g |
– nasycené | 6,19 g |
– nenasycené | 10,69 g |
–– mononenasycené | 8,44 g |
–– polynenasycené | 2,24 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 12,60 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 334 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 19,90 g |
– cukry | 12,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřového masa | Vepřová kýta | 600 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
300 ml 300 ml vývaru (nebo bujon) | Vývar masový | 300 ml |
paprika mletá | Paprika červená sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
olej (nebo sádlo) | Olej řepkový |