Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kynutý pletenec s ořechovou nebo makovou náplní - pečený ve formě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie11 996 kJ /
2 867 kcal
Bílkoviny72,98 g
– z toho živočišné bílkoviny14,98 g
– z toho rostlinné bílkoviny58,00 g
Tuky154,29 g
– nasycené38,74 g
– nenasycené96,62 g
–– mononenasycené24,61 g
–– polynenasycené72,01 g
––– omega 311,70 g
Vláknina18,90 g
Cholesterol 397 mg
Sodík 756 mg
Sůl1,69 g
Sacharidy266,38 g
– cukry56,38 g
––– laktóza8,98 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
50 g 50 g moučkového cukru (nebo krupicového) Cukr bílý 50 g
85 g 85 g mléka (dle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5% 85 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
30 g 30 g másla (nebo jiného tuku) Máslo kravské 30 g
15 g 15 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 15 g
2 lžíce 2 lžíce rozpuštěného másla (na potření) Máslo kravské 20 g
150 g 150 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 150 g
90 g 90 g mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 90 ml
30 g 30 g krupicového cukru (dle potřeby) Cukr bílý 30 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 špetka 1 špetka mleté skořice (dle chuti) Skořice ceylonská mletá
30 g 30 g jemné strouhanky (nebo nastrouhaných piškotů dle potřeby) Strouhanka pšeničná 30 g
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.