Nutriční hodnoty (Jednoduchý pudinkový koláč s hruškami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 17 431 kJ / 4 166 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,49 g |
Tuky | 206,15 g |
– nasycené | 126,70 g |
– nenasycené | 72,38 g |
–– mononenasycené | 61,93 g |
–– polynenasycené | 10,45 g |
––– omega 3 | 1,48 g |
Vláknina | 22,40 g |
Cholesterol | 849 mg |
Sodík | 801 mg |
Sůl | 1,96 g |
Sacharidy | 508,44 g |
– cukry | 290,74 g |
––– laktóza | 33,07 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
140 g 140 g másla | Máslo kravské | 140 g |
50 g 50 g krupicového cukru | Cukr bílý | 50 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce vody | Voda | 36 ml |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
4 4 hrušky | Hruška čerstvá | 520 g |
1 špetka 1 špetka skořice | Skořice ceylonská | |
2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
200 ml 200 ml smetany 33% | Smetana kravská sladká 35% | 200 ml |
550 ml 550 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 550 ml |
150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |