Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jednoduchý pudinkový koláč s hruškami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie17 431 kJ /
4 166 kcal
Bílkoviny58,05 g
– z toho živočišné bílkoviny32,56 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,49 g
Tuky206,15 g
– nasycené126,70 g
– nenasycené72,38 g
–– mononenasycené61,93 g
–– polynenasycené10,45 g
––– omega 31,48 g
Vláknina22,40 g
Cholesterol 849 mg
Sodík 801 mg
Sůl1,96 g
Sacharidy508,44 g
– cukry290,74 g
––– laktóza33,07 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
140 g 140 g másla Máslo kravské 140 g
50 g 50 g krupicového cukru Cukr bílý 50 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 lžíce 2 lžíce vody Voda 36 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
4 4 hrušky Hruška čerstvá 520 g
1 špetka 1 špetka skořice Skořice ceylonská
2 2 vanilkové pudinky Puding v prášku 80 g
200 ml 200 ml smetany 33% Smetana kravská sladká 35% 200 ml
550 ml 550 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 550 ml
150 g 150 g cukru Cukr bílý 150 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.