Nutriční hodnoty (Mořské plody se zeleninou (Dělená strava podle LK - Zvířata))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 3 056 kJ / 731 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 80,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,35 g |
Tuky | 8,26 g |
– nasycené | 2,18 g |
– nenasycené | 5,54 g |
–– mononenasycené | 3,77 g |
–– polynenasycené | 1,77 g |
––– omega 3 | 0,50 g |
Vláknina | 26,76 g |
Cholesterol | 850 mg |
Sodík | 431 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 64,70 g |
– cukry | 28,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g plodů moře | Oliheň | 500 g |
500 g 500 g dýně | Dýně čerstvá | 500 g |
3-6 3-6 paprik | Paprika bílá čerstvá | |
2-5 2-5 rajčat | Rajče červené čerstvé | 210 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
minimálně půl palice česneku | Česnek čerstvý | |
půl svazku svazku lahůdkové cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
půl litru litru passaty nebo 1 rajský protlak | ||
olivový olej | Olej olivový | |
PL PL italských bylinek | Provensálské koření | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
chilli | Chilli paprička sušená | |
worchester | Worcestrová omáčka | |
rýžový ocet (citronová šťáva) | Ocet rýžový | |