Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mořské plody se zeleninou (Dělená strava podle LK - Zvířata))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie3 056 kJ /
731 kcal
Bílkoviny89,35 g
– z toho živočišné bílkoviny80,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,35 g
Tuky8,26 g
– nasycené2,18 g
– nenasycené5,54 g
–– mononenasycené3,77 g
–– polynenasycené1,77 g
––– omega 30,50 g
Vláknina26,76 g
Cholesterol 850 mg
Sodík 431 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy64,70 g
– cukry28,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g plodů moře Oliheň 500 g
500 g 500 g dýně Dýně čerstvá 500 g
3-6 3-6 paprik Paprika bílá čerstvá
2-5 2-5 rajčat Rajče červené čerstvé 210 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
minimálně půl palice česneku Česnek čerstvý
půl svazku svazku lahůdkové cibulky Cibulka jarní čerstvá
půl litru litru passaty nebo 1 rajský protlak
olivový olej Olej olivový
PL PL italských bylinek Provensálské koření
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
chilli Chilli paprička sušená
worchester Worcestrová omáčka
rýžový ocet (citronová šťáva) Ocet rýžový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.