Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená krkovička, hlávkové zelí s červeným vínem a bramborovým knedlíkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 894 kJ /
3 321 kcal
Bílkoviny241,36 g
– z toho živočišné bílkoviny207,98 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,38 g
Tuky129,18 g
– nasycené36,18 g
– nenasycené61,66 g
–– mononenasycené47,73 g
–– polynenasycené13,93 g
––– omega 30,80 g
Vláknina23,40 g
Cholesterol 753 mg
Sodík 3,89 g
Sůl9,21 g
Sacharidy256,20 g
– cukry15,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřové krkovice Vepřová krkovice 1000 g
sůl Sůl mořská
kmín Kmín
česnek Česnek čerstvý
cibule Cibule čerstvá
sádlo Sádlo vepřové
trošku trošku hladké mouky na šťávu z masa Mouka pšeničná hladká
1 1 menší hlávka červeného zelí Zelí červené čerstvé
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
sůl a pepř Pepř černý
kmín Kmín
2 2 hřebíčky Hřebíček
2 dl 2 dl červeného vína Víno červené suché 200 ml
půlka půlka jablka Jablko čerstvé
cukr podle chuti Cukr bílý
ocet Ocet lihový
600 g 600 g brambor uvařených den předem ve slupce Brambor zimní 600 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
200 g 200 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 200 g
1 1 vajíčko Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.