Nutriční hodnoty (Pečená krkovička, hlávkové zelí s červeným vínem a bramborovým knedlíkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 894 kJ / 3 321 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 241,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 207,98 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,38 g |
Tuky | 129,18 g |
– nasycené | 36,18 g |
– nenasycené | 61,66 g |
–– mononenasycené | 47,73 g |
–– polynenasycené | 13,93 g |
––– omega 3 | 0,80 g |
Vláknina | 23,40 g |
Cholesterol | 753 mg |
Sodík | 3,89 g |
Sůl | 9,21 g |
Sacharidy | 256,20 g |
– cukry | 15,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřové krkovice | Vepřová krkovice | 1000 g |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
česnek | Česnek čerstvý | |
cibule | Cibule čerstvá | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
trošku trošku hladké mouky na šťávu z masa | Mouka pšeničná hladká | |
1 1 menší hlávka červeného zelí | Zelí červené čerstvé | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
sůl a pepř | Pepř černý | |
kmín | Kmín | |
2 2 hřebíčky | Hřebíček | |
2 dl 2 dl červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
půlka půlka jablka | Jablko čerstvé | |
cukr podle chuti | Cukr bílý | |
ocet | Ocet lihový | |
600 g 600 g brambor uvařených den předem ve slupce | Brambor zimní | 600 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
200 g 200 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 200 g |
1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |