Nutriční hodnoty (Salát z grilované zeleniny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 187 kJ / 1 479 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,45 g |
Tuky | 94,60 g |
– nasycené | 17,35 g |
– nenasycené | 69,70 g |
–– mononenasycené | 55,04 g |
–– polynenasycené | 14,65 g |
––– omega 3 | 0,55 g |
Vláknina | 52,40 g |
Cholesterol | 183 mg |
Sodík | 7,21 g |
Sůl | 17,75 g |
Sacharidy | 90,20 g |
– cukry | 58,00 g |
––– laktóza | 6,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g červené papriky | Paprika červená čerstvá | 200 g |
200 g 200 g žluté papriky | Paprika žlutá čerstvá | 200 g |
400 g 400 g cukety | Cuketa čerstvá | 400 g |
400 g 400 g lilku | Lilek čerstvý | 400 g |
150 g 150 g jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 150 g |
150 g 150 g zelených oliv | Olivy čerstvé nezralé | 150 g |
250 g 250 g čerstvého sýra (feta, ricotta, tvaroh, cottage cheese) | Cottage | 250 g |
2 lžíce 2 lžíce Podravka Natur (přísada do jídel) | Kořenící směs sypká | 30 g |
50 ml 50 ml extra panenského olivového oleje | Olej olivový | 50 ml |
100 g 100 g Ajvaru ostrého | Ajvar | 100 g |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá |