Nutriční hodnoty (Bulgur s hlívou a zázvorem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 090 kJ / 1 217 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 41,72 g |
Tuky | 5,15 g |
– nasycené | 1,47 g |
– nenasycené | 3,24 g |
–– mononenasycené | 1,24 g |
–– polynenasycené | 2,00 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 51,36 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,25 g |
Sacharidy | 227,10 g |
– cukry | 16,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek bulguru | Pšeničný bulgur | 250 g |
300 g 300 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 300 g |
asi 4 4 cm kousek zázvoru | Zázvor sušený | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce Ajvaru | Ajvar | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
sladká paprika | Paprika červená sušená | |
olivový olej | Olej olivový |