Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečné rozety se zmrzlinou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 686 kJ /
403 kcal
Bílkoviny13,08 g
– z toho živočišné bílkoviny12,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,00 g
Tuky9,84 g
– nasycené3,08 g
– nenasycené4,29 g
–– mononenasycené3,23 g
–– polynenasycené1,06 g
––– omega 30,10 g
Vláknina5,85 g
Cholesterol 265 mg
Sodík 148 mg
Sůl0,31 g
Sacharidy54,75 g
– cukry51,15 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 dl 1 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
0,5 dl 0,5 dl bílého vína Víno bílé suché 50 ml
1 lžíce 1 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 25 g
3-4 3-4 plnější lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
špetka špetka soli Sůl mořská
olej na smažení Olej řepkový
1-2 1-2 jablka Jablko čerstvé 225 g
skořicový cukr Cukr skořicový
vanilková zmrzlina nebo jiná zmrzlina Zmrzlina vanilková
šlehačka Šlehačka 35%
ovoce Jahody čerstvé
meduňka - vše dle své fantazie Máta peprná list čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.