Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zastřená vejce smažená v trojobalu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 660 kJ /
636 kcal
Bílkoviny52,08 g
– z toho živočišné bílkoviny52,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky45,36 g
– nasycené10,92 g
– nenasycené21,00 g
–– mononenasycené16,80 g
–– polynenasycené4,20 g
––– omega 30,17 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 597 mg
Sůl1,26 g
Sacharidy4,80 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
2 lžíce 2 lžíce octa Ocet lihový 30 ml
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
2 2 vejce + sůl Vejce slepičí 140 g
strouhanka Strouhanka pšeničná
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.