Nutriční hodnoty (Avokádový tataráček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 98 kJ / 23 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,86 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,04 g |
– nenasycené | 0,13 g |
–– mononenasycené | 0,04 g |
–– polynenasycené | 0,09 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 378 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 3,86 g |
– cukry | 2,49 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 avokádo | Avokádo čerstvé | |
2 2 sušená rajčata v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
1 lžíce 1 lžíce nasekaných kaparů | Kapary | 15 g |
1 lžička 1 lžička oleje z rajčat | Rajče červené čerstvé | |
1/2 1/2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 34.5 g |
šťáva z citronu | Šťáva z citrónu | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
parmezán na ozdobu | Parmezán |