Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Avokádový tataráček)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie98 kJ /
23 kcal
Bílkoviny0,86 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,86 g
Tuky0,20 g
– nasycené0,04 g
– nenasycené0,13 g
–– mononenasycené0,04 g
–– polynenasycené0,09 g
––– omega 30,00 g
Vláknina2,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 378 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy3,86 g
– cukry2,49 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 avokádo Avokádo čerstvé
2 2 sušená rajčata v oleji Rajčata červená sušená v oleji
1 lžíce 1 lžíce nasekaných kaparů Kapary 15 g
1 lžička 1 lžička oleje z rajčat Rajče červené čerstvé
1/2 1/2 červené cibule Cibule červená čerstvá 34.5 g
šťáva z citronu Šťáva z citrónu
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
parmezán na ozdobu Parmezán

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.