Nutriční hodnoty (Vařený bůček předem nasucho naložený)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 026 kJ / 3 591 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 159,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 159,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,33 g |
Tuky | 327,03 g |
– nasycené | 85,20 g |
– nenasycené | 172,32 g |
–– mononenasycené | 140,54 g |
–– polynenasycené | 31,78 g |
––– omega 3 | 1,43 g |
Vláknina | 3,33 g |
Cholesterol | 506 mg |
Sodík | 120,65 g |
Sůl | 301,10 g |
Sacharidy | 1,67 g |
– cukry | 0,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1000-1200 g 1000-1200 g bůčku bez kostí (kůži jsem nechala) | Vepřový bok | 1100 g |
300 g 300 g soli | Sůl mořská | 300 g |
1 1 rovná lžíce cukru | Cukr bílý | |
2 lžičky 2 lžičky sušeného česneku | Česnek sušený | 10 g |
1 1 rovná lžička mletého pepře | Pepř černý mletý | |
kvalitní paprika na obalení | Paprika bílá čerstvá | |
6 kuliček 6 kuliček nového koření do vody | Nové koření | |
cibule | Cibule čerstvá |