Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vařený bůček předem nasucho naložený)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 026 kJ /
3 591 kcal
Bílkoviny159,83 g
– z toho živočišné bílkoviny159,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,33 g
Tuky327,03 g
– nasycené85,20 g
– nenasycené172,32 g
–– mononenasycené140,54 g
–– polynenasycené31,78 g
––– omega 31,43 g
Vláknina3,33 g
Cholesterol 506 mg
Sodík 120,65 g
Sůl301,10 g
Sacharidy1,67 g
– cukry0,33 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1000-1200 g 1000-1200 g bůčku bez kostí (kůži jsem nechala) Vepřový bok 1100 g
300 g 300 g soli Sůl mořská 300 g
1 1 rovná lžíce cukru Cukr bílý
2 lžičky 2 lžičky sušeného česneku Česnek sušený 10 g
1 1 rovná lžička mletého pepře Pepř černý mletý
kvalitní paprika na obalení Paprika bílá čerstvá
6 kuliček 6 kuliček nového koření do vody Nové koření
cibule Cibule čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.