Nutriční hodnoty (Jablka plněná jáhlovou náplní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 017 kJ / 1 916 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,71 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,75 g |
Tuky | 69,02 g |
– nasycené | 36,81 g |
– nenasycené | 26,22 g |
–– mononenasycené | 20,73 g |
–– polynenasycené | 5,50 g |
––– omega 3 | 0,49 g |
Vláknina | 33,30 g |
Cholesterol | 585 mg |
Sodík | 164 mg |
Sůl | 0,24 g |
Sacharidy | 264,63 g |
– cukry | 200,36 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 velkých jablek | Jablko čerstvé | 900 g |
70 g 70 g jáhel | Jáhly | 70 g |
250 ml 250 ml vody | Voda | 250 ml |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
200 g 200 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 200 g |
3 lžíce 3 lžíce medu | Med nepasterovaný | 108 g |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
hrst hrst sekaných ořechů | Vlašské ořechy | |
2 lžíce 2 lžíce rozinek | Rozinky | 30 g |