Nutriční hodnoty (Jablečný Low carb chlebíček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 6 224 kJ / 1 488 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,80 g |
Tuky | 99,24 g |
– nasycené | 11,97 g |
– nenasycené | 77,19 g |
–– mononenasycené | 42,96 g |
–– polynenasycené | 34,23 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 26,70 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 375 mg |
Sůl | 1,11 g |
Sacharidy | 77,40 g |
– cukry | 43,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
sůl | Sůl mořská | |
skořice | Skořice ceylonská | |
60 g 60 g Erythritolu | ||
150 g 150 g mandlové mouky | Mouka mandlová | 150 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
mandlové lupínky | Mandle loupané |