Nutriční hodnoty (Mrkvovocelerová zdravá omáčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 438 kJ / 822 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 105,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,55 g |
Tuky | 17,62 g |
– nasycené | 4,26 g |
– nenasycené | 9,17 g |
–– mononenasycené | 7,08 g |
–– polynenasycené | 2,09 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 21,18 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 614 mg |
Sůl | 1,29 g |
Sacharidy | 41,82 g |
– cukry | 13,31 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 500 g |
2-3 2-3 mrkve | Mrkev čerstvá | 125 g |
1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
kokosový olej | Olej kokosový | |
nové koření | Nové koření | |
pepř celý | Pepř černý | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
paprika sladká mletá | Paprika červená sušená | |
sůl (himalájská) | Sůl mořská | |
sušený rozmarýn (nemusí být) | Rozmarýn sušený | |
2-3 lžíce 2-3 lžíce Bio špaldová celozrnné mouky (na zahuštění) | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 30 g |
brambory nebo rýže jako příloha | Brambor zimní |