Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborová kaše s rukolou a restovanými žampiony s parmazánem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 102 kJ /
1 936 kcal
Bílkoviny47,75 g
– z toho živočišné bílkoviny24,84 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,91 g
Tuky139,55 g
– nasycené85,42 g
– nenasycené42,58 g
–– mononenasycené39,24 g
–– polynenasycené3,34 g
––– omega 30,65 g
Vláknina31,25 g
Cholesterol 354 mg
Sodík 1,03 g
Sůl2,40 g
Sacharidy107,91 g
– cukry11,98 g
––– laktóza3,36 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g brambor typu C Brambor zimní 500 g
400 g 400 g žampionů Žampion čerstvý 400 g
1-2 lžičky 1-2 lžičky provensálského koření Provensálské koření 7.5 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
80 g 80 g strouhaného parmazánu (nebo Gran Moravia) Parmezán 80 g
2 hrsti 2 hrsti rukoly Rukola čerstvá
mléko dle potřeby Mléko kravské polotučné 1,5%
olivový olej Olej olivový
120 g 120 g másla Máslo kravské 120 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.