Nutriční hodnoty (Bůček s karamelem, zázvorem a bambusovými výhonky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 9 916 kJ / 2 370 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 87,21 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,51 g |
Tuky | 207,91 g |
– nasycené | 63,15 g |
– nenasycené | 106,29 g |
–– mononenasycené | 86,52 g |
–– polynenasycené | 19,77 g |
––– omega 3 | 0,89 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 390 mg |
Sodík | 2,23 g |
Sůl | 4,35 g |
Sacharidy | 33,69 g |
– cukry | 26,31 g |
––– laktóza | 0,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g bůčku | Vepřový bok | 600 g |
2 lžíce 2 lžíce třtinového cukru (používá se palmový) | Cukr třtinový | 24 g |
2 cm 2 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce rybí omáčky dle chuti | Rybí omáčka | 37.5 ml |
30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
1 lžička 1 lžička světlého sezamového oleje | Olej sezamový | 5 ml |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
3 plátky 3 plátky zázvoru | Zázvor sušený | |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
140 140 g bambusových výhonků, konzerva | ||
čerstvý koriandr | Koriandr listy čerstvé |