Nutriční hodnoty (Vepřové plátky s vepřovými játry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 539 kJ / 607 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,05 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 39,84 g |
– nasycené | 17,40 g |
– nenasycené | 19,40 g |
–– mononenasycené | 16,00 g |
–– polynenasycené | 3,40 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 721 mg |
Sodík | 864 mg |
Sůl | 2,28 g |
Sacharidy | 15,12 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vepřové kotlety (zhruba po 130 g - měla jsem bez kosti nebo krkovička i kýta) | Vepřová kotleta s kostí | |
200 - 250 g 200 - 250 g vepřových jater | Játra vepřová | 225 g |
sůl | Sůl mořská | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
koření Steak 7 pepřů nebo hrubě mletý pepř | Koření Argentina | |
olej | Olej řepkový | |
40 g 40 g uzené slaniny | Špek | 40 g |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
5 5 žampionů - nemusí být | Žampion čerstvý | |
zhruba necelá necelá lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká |