Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové plátky s vepřovými játry)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 539 kJ /
607 kcal
Bílkoviny46,03 g
– z toho živočišné bílkoviny45,05 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky39,84 g
– nasycené17,40 g
– nenasycené19,40 g
–– mononenasycené16,00 g
–– polynenasycené3,40 g
––– omega 30,09 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 721 mg
Sodík 864 mg
Sůl2,28 g
Sacharidy15,12 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vepřové kotlety (zhruba po 130 g - měla jsem bez kosti nebo krkovička i kýta) Vepřová kotleta s kostí
200 - 250 g 200 - 250 g vepřových jater Játra vepřová 225 g
sůl Sůl mořská
drcený kmín Kmín mletý
koření Steak 7 pepřů nebo hrubě mletý pepř Koření Argentina
olej Olej řepkový
40 g 40 g uzené slaniny Špek 40 g
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
5 5 žampionů - nemusí být Žampion čerstvý
zhruba necelá necelá lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.