Nutriční hodnoty (Klatovské roládky / závitky /ptáčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 386 kJ / 1 526 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 209,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 207,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 70,14 g |
– nasycené | 20,21 g |
– nenasycené | 36,13 g |
–– mononenasycené | 29,92 g |
–– polynenasycené | 6,22 g |
––– omega 3 | 0,34 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 468 mg |
Sodík | 2,11 g |
Sůl | 4,80 g |
Sacharidy | 12,60 g |
– cukry | 8,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 800 g 800 g hovězího masa | Hovězí kýta | 800 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
hořčice plnotučná | Hořčice plnotučná | |
200 g 200 g uzeného bůčku nebo moravské slaniny | Vepřový bok uzený | 200 g |
4-5 4-5 sladkokyselých sterilovaných okurek | Okurka polní zavařená | |
3-4 3-4 vejce, dle velikosti | ||
2 2 velké cibule nebo 3 střední | Cibule čerstvá | 140 g |
sádlo | Sádlo vepřové | |
vývar dle potřeby | Vývar hovězí | |