Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Žloutkový krém (creme patissiere))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie6 598 kJ /
1 577 kcal
Bílkoviny36,15 g
– z toho živočišné bílkoviny35,94 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,21 g
Tuky89,61 g
– nasycené45,03 g
– nenasycené34,65 g
–– mononenasycené29,57 g
–– polynenasycené5,07 g
––– omega 30,37 g
Vláknina0,03 g
Cholesterol 1,29 g
Sodík 262 mg
Sůl0,93 g
Sacharidy144,22 g
– cukry107,75 g
––– laktóza24,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
480 ml 480 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 480 ml
20 ml 20 ml rumu Rum 20 ml
80 g 80 g cukru Cukr bílý 80 g
40 g 40 g kukuřičného škrobu (vanilkového pudinku v prášku) Škrob kukuřičný 40 g
120 g 120 g žloutků (cca 6-7 ks) Vaječný žloutek 120 g
5 g 5 g vanilkové pasty Pasta vanilková 5 g
60 g 60 g másla Máslo kravské 60 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.