Nutriční hodnoty (Žloutkový krém (creme patissiere))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 598 kJ / 1 577 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,94 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,21 g |
Tuky | 89,61 g |
– nasycené | 45,03 g |
– nenasycené | 34,65 g |
–– mononenasycené | 29,57 g |
–– polynenasycené | 5,07 g |
––– omega 3 | 0,37 g |
Vláknina | 0,03 g |
Cholesterol | 1,29 g |
Sodík | 262 mg |
Sůl | 0,93 g |
Sacharidy | 144,22 g |
– cukry | 107,75 g |
––– laktóza | 24,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
480 ml 480 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 480 ml |
20 ml 20 ml rumu | Rum | 20 ml |
80 g 80 g cukru | Cukr bílý | 80 g |
40 g 40 g kukuřičného škrobu (vanilkového pudinku v prášku) | Škrob kukuřičný | 40 g |
120 g 120 g žloutků (cca 6-7 ks) | Vaječný žloutek | 120 g |
5 g 5 g vanilkové pasty | Pasta vanilková | 5 g |
60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |