Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušená vepřová plec v sójové marinádě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 770 kJ /
1 379 kcal
Bílkoviny126,93 g
– z toho živočišné bílkoviny122,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,93 g
Tuky90,54 g
– nasycené24,28 g
– nenasycené58,03 g
–– mononenasycené44,13 g
–– polynenasycené13,90 g
––– omega 32,96 g
Vláknina3,83 g
Cholesterol 417 mg
Sodík 3,85 g
Sůl9,00 g
Sacharidy13,18 g
– cukry0,35 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřové plece Vepřová plec 600 g
4 lžíce 4 lžíce kvalitní sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 60 ml
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
velká cibule Cibule čerstvá
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého pepře Pepř černý mletý 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého kmínu Kmín mletý 2.5 g
cca 300 ml 300 ml vývaru Vývar hovězí 300 ml
sůl (opatrně) Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.