Nutriční hodnoty (Dušená vepřová plec v sójové marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 770 kJ / 1 379 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 122,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,93 g |
Tuky | 90,54 g |
– nasycené | 24,28 g |
– nenasycené | 58,03 g |
–– mononenasycené | 44,13 g |
–– polynenasycené | 13,90 g |
––– omega 3 | 2,96 g |
Vláknina | 3,83 g |
Cholesterol | 417 mg |
Sodík | 3,85 g |
Sůl | 9,00 g |
Sacharidy | 13,18 g |
– cukry | 0,35 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřové plece | Vepřová plec | 600 g |
4 lžíce 4 lžíce kvalitní sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 60 ml |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
velká cibule | Cibule čerstvá | |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého pepře | Pepř černý mletý | 2.5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého kmínu | Kmín mletý | 2.5 g |
cca 300 ml 300 ml vývaru | Vývar hovězí | 300 ml |
sůl (opatrně) | Sůl mořská |