Nutriční hodnoty (Španělská kuřecí pánev)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 001 915 kJ / 239 466 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52 463,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52 193,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 270,44 g |
Tuky | 2 257,08 g |
– nasycené | 628,52 g |
– nenasycené | 1 279,07 g |
–– mononenasycené | 851,96 g |
–– polynenasycené | 427,11 g |
––– omega 3 | 426,99 g |
Vláknina | 309,56 g |
Cholesterol | 123,20 g |
Sodík | 125,62 g |
Sůl | 317,60 g |
Sacharidy | 2 172,78 g |
– cukry | 178,73 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
rostlinný olej | Olej řepkový | |
1 1 velká cibule nakrájená na kostičky | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku rozetřené či nasekané najemno | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 červená paprika nakrájená na tenké plátky | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 žlutá paprika nakrájená na tenké plátky | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
175 175 g hub nakrájených na plátky | Hřib čerstvý | |
640 640 g kuřecích prsou nakrájených na plátky | Kuře prso | 224000 g |
1 1 polévková lžíce papriky | Paprika bílá čerstvá | |
200 ml 200 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 200 ml |
400 g 400 g konzervovaných rajčat | Rajče červené sterilované | 400 g |
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
několik větviček větviček tymiánu | Tymián sušený | |
2 2 malé cukety nakrájené na silnější plátky | Cuketa čerstvá | 200 g |
8 8 černých oliv | Olivy čerstvé zralé | |
260 260 g brambor oloupaných a nakrájených na velké kousky | Brambor zimní | 13000 g |
nať z petržele nadrobno nasekaná | Petržel kořenová čerstvá | |
sůl a čerstvě mletý černý pepř | Pepř černý mletý |