Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Španělská kuřecí pánev)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 001 915 kJ /
239 466 kcal
Bílkoviny52 463,44 g
– z toho živočišné bílkoviny52 193,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny270,44 g
Tuky2 257,08 g
– nasycené628,52 g
– nenasycené1 279,07 g
–– mononenasycené851,96 g
–– polynenasycené427,11 g
––– omega 3426,99 g
Vláknina309,56 g
Cholesterol 123,20 g
Sodík 125,62 g
Sůl317,60 g
Sacharidy2 172,78 g
– cukry178,73 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
rostlinný olej Olej řepkový
1 1 velká cibule nakrájená na kostičky Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku rozetřené či nasekané najemno Česnek čerstvý 14 g
1 1 červená paprika nakrájená na tenké plátky Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 žlutá paprika nakrájená na tenké plátky Paprika žlutá čerstvá 150 g
175 175 g hub nakrájených na plátky Hřib čerstvý
640 640 g kuřecích prsou nakrájených na plátky Kuře prso 224000 g
1 1 polévková lžíce papriky Paprika bílá čerstvá
200 ml 200 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 200 ml
400 g 400 g konzervovaných rajčat Rajče červené sterilované 400 g
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 30 g
několik větviček větviček tymiánu Tymián sušený
2 2 malé cukety nakrájené na silnější plátky Cuketa čerstvá 200 g
8 8 černých oliv Olivy čerstvé zralé
260 260 g brambor oloupaných a nakrájených na velké kousky Brambor zimní 13000 g
nať z petržele nadrobno nasekaná Petržel kořenová čerstvá
sůl a čerstvě mletý černý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.