Nutriční hodnoty (Jablečné štrúdle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 20 110 kJ / 4 807 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,51 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 61,37 g |
Tuky | 189,93 g |
– nasycené | 113,17 g |
– nenasycené | 68,34 g |
–– mononenasycené | 56,77 g |
–– polynenasycené | 11,57 g |
––– omega 3 | 1,39 g |
Vláknina | 49,63 g |
Cholesterol | 784 mg |
Sodík | 869 mg |
Sůl | 1,68 g |
Sacharidy | 626,09 g |
– cukry | 237,12 g |
––– laktóza | 10,52 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
120 g 120 g másla | Máslo kravské | 120 g |
250 g 250 g tvarohu ve vaničce | Tvaroh polotučný | 250 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce octa | Ocet lihový | 30 ml |
1 1 kypřicí prášek | Kypřící prášek | |
1,2 kg 1,2 kg oloupaných jablek | Jablko čerstvé | 1200.0000476837158 g |
100 g 100 g strouhanky | Strouhanka pšeničná | 100 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
40 g 40 g kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 40 g |
40 g 40 g vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 40 g |
40 ml 40 ml rumu | Rum | 40 ml |
10 ml 10 ml citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 10 ml |
1-2 lžičky 1-2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 12 g |
20 g 20 g másla | Máslo kravské | 20 g |
20 ml 20 ml rumu | Rum | 20 ml |