Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečné štrúdle)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie20 110 kJ /
4 807 kcal
Bílkoviny98,88 g
– z toho živočišné bílkoviny37,51 g
– z toho rostlinné bílkoviny61,37 g
Tuky189,93 g
– nasycené113,17 g
– nenasycené68,34 g
–– mononenasycené56,77 g
–– polynenasycené11,57 g
––– omega 31,39 g
Vláknina49,63 g
Cholesterol 784 mg
Sodík 869 mg
Sůl1,68 g
Sacharidy626,09 g
– cukry237,12 g
––– laktóza10,52 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
120 g 120 g másla Máslo kravské 120 g
250 g 250 g tvarohu ve vaničce Tvaroh polotučný 250 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
50 g 50 g cukru Cukr bílý 50 g
2 lžíce 2 lžíce octa Ocet lihový 30 ml
1 1 kypřicí prášek Kypřící prášek
1,2 kg 1,2 kg oloupaných jablek Jablko čerstvé 1200.0000476837158 g
100 g 100 g strouhanky Strouhanka pšeničná 100 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
40 g 40 g kukuřičného škrobu Škrob kukuřičný 40 g
40 g 40 g vanilkového cukru Cukr vanilkový 40 g
40 ml 40 ml rumu Rum 40 ml
10 ml 10 ml citrónové šťávy Šťáva z citrónu 10 ml
1-2 lžičky 1-2 lžičky skořice Skořice ceylonská 12 g
20 g 20 g másla Máslo kravské 20 g
20 ml 20 ml rumu Rum 20 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.