Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový guláš s mrkví)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 044 kJ /
1 444 kcal
Bílkoviny166,76 g
– z toho živočišné bílkoviny159,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,96 g
Tuky64,47 g
– nasycené22,93 g
– nenasycené32,47 g
–– mononenasycené26,77 g
–– polynenasycené5,70 g
––– omega 30,19 g
Vláknina21,60 g
Cholesterol 547 mg
Sodík 704 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy41,85 g
– cukry25,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g vepřové plece nebo libovějšího výřezu... Vepřová plec 800 g
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
1 1 plná lžíce mleté papriky Paprika červená sušená
2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 30 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
350 g 350 g oloupané mrkve Mrkev čerstvá 350 g
vývar dle potřeby Vývar hovězí
jíška Jíška máslová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.