Nutriční hodnoty (Vepřový guláš s mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 044 kJ / 1 444 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 166,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 159,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,96 g |
Tuky | 64,47 g |
– nasycené | 22,93 g |
– nenasycené | 32,47 g |
–– mononenasycené | 26,77 g |
–– polynenasycené | 5,70 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 21,60 g |
Cholesterol | 547 mg |
Sodík | 704 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 41,85 g |
– cukry | 25,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g vepřové plece nebo libovějšího výřezu... | Vepřová plec | 800 g |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
1 1 plná lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | |
2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
350 g 350 g oloupané mrkve | Mrkev čerstvá | 350 g |
vývar dle potřeby | Vývar hovězí | |
jíška | Jíška máslová |