Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolkový salát s kroupami a pečeným kachním masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 140 kJ /
989 kcal
Bílkoviny23,02 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,02 g
Tuky21,20 g
– nasycené3,36 g
– nenasycené17,74 g
–– mononenasycené12,92 g
–– polynenasycené4,83 g
––– omega 30,22 g
Vláknina29,98 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 23 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy162,03 g
– cukry14,04 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g zelených fazolek Fazolky čerstvé 300 g
200 g 200 g uvařených krup Kroupy ječné 200 g
1 1 pečené kachní prso Kachna prso s kůží
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
sůl Sůl mořská
citronový pepř Pepř černý
bílý vinný ocet Ocet vinný bílý
cibulková nať Cibulka jarní nať čerstvá
1-2 lžíce 1-2 lžíce olivového oleje Olej olivový 16.5 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.