Nutriční hodnoty (Fazolkový salát s kroupami a pečeným kachním masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 140 kJ / 989 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,02 g |
Tuky | 21,20 g |
– nasycené | 3,36 g |
– nenasycené | 17,74 g |
–– mononenasycené | 12,92 g |
–– polynenasycené | 4,83 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 29,98 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 162,03 g |
– cukry | 14,04 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 300 g |
200 g 200 g uvařených krup | Kroupy ječné | 200 g |
1 1 pečené kachní prso | Kachna prso s kůží | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
sůl | Sůl mořská | |
citronový pepř | Pepř černý | |
bílý vinný ocet | Ocet vinný bílý | |
cibulková nať | Cibulka jarní nať čerstvá | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 16.5 ml |