Nutriční hodnoty (Dušený houbový bůček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 700 kJ / 1 840 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 245,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 240,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,78 g |
Tuky | 80,49 g |
– nasycené | 40,22 g |
– nenasycené | 32,22 g |
–– mononenasycené | 24,03 g |
–– polynenasycené | 8,19 g |
––– omega 3 | 0,80 g |
Vláknina | 15,40 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 662 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 31,10 g |
– cukry | 5,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g libového vepřového bůčku, bez kosti | Kost hovězí | 800 g |
sádlo nebo olej | Sádlo vepřové | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
350 g 350 g mražených nebo čerstvých hub | ||
1 palička 1 palička česneku | Česnek čerstvý | 80 g |
1 snítka 1 snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
vývar dle potřeby | Vývar hovězí | |