Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kluzké "kluski" a hřibová máčka (Dělená strava podle LK - Kytičky + zelenina))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 276 kJ /
1 261 kcal
Bílkoviny18,65 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,65 g
Tuky61,02 g
– nasycené4,11 g
– nenasycené53,48 g
–– mononenasycené37,82 g
–– polynenasycené15,67 g
––– omega 35,01 g
Vláknina19,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 51 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy149,75 g
– cukry8,83 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
850 g 850 g vařených brambor Brambor zimní 850 g
200 200 + 50 g škrobu Bramborový škrob
sůl Sůl mořská
500 g 500 g krájených mražených nebo čerstvých hřibů
3 PL 3 PL řepkového oleje (nejlépe manka máslová) Olej řepkový 60 ml
velká hrst hrst sekané čerstvé petrželky Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1-2 PL 1-2 PL polohrubé mouky na zahuštění Mouka pšeničná polohrubá 16.5 g
tekuté, nearomatické rostlinné mléko Nápoj sójový
citronová šťáva Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.