Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Svíčková z pomalého hrnce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 7

Energie6 790 kJ /
1 623 kcal
Bílkoviny189,89 g
– z toho živočišné bílkoviny179,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,55 g
Tuky64,60 g
– nasycené33,92 g
– nenasycené26,42 g
–– mononenasycené21,75 g
–– polynenasycené4,66 g
––– omega 30,79 g
Vláknina26,88 g
Cholesterol 487 mg
Sodík 1,21 g
Sůl3,13 g
Sacharidy59,43 g
– cukry32,63 g
––– laktóza7,62 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g hovězího předního (plec) Hovězí plec 800 g
1 lžíce 1 lžíce ghí (nebo oleje) Ghí 15 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
250 g 250 g mrkve Mrkev čerstvá 250 g
125 g 125 g petržele Petržel kořenová čerstvá 125 g
125 g 125 g celeru Celer bulva čerstvá 125 g
2 lžíce 2 lžíce rýžového octa Ocet rýžový 30 ml
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
500 ml 500 ml hovězího vývaru Vývar hovězí 500 ml
4 ks 4 ks bobkového listu Bobkový list sušený
5 kuliček 5 kuliček nového koření (nebo 1/4 lžičky mletého) Nové koření
5 kuliček 5 kuliček celého pepře (nebo 1/4 lžičky mletého) Pepř černý
200 g 200 g smetany na vaření (10-12%) Smetana kravská sladká 12% 200 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.