Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkovo mrkvová buchta bez mouky a cukru)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 219 kJ /
1 725 kcal
Bílkoviny39,72 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny39,72 g
Tuky101,17 g
– nasycené11,29 g
– nenasycené82,56 g
–– mononenasycené16,63 g
–– polynenasycené65,92 g
––– omega 34,91 g
Vláknina34,15 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 299 mg
Sůl1,26 g
Sacharidy126,10 g
– cukry92,18 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 citron - nastrouhaná kůra a šťáva Citrón čerstvý 90 g
3 3 středně velká jablka nahrubo nastrouhat nebo julien (tenké proužky) Jablko čerstvé 450 g
3 3 větší mrkve nahrubo nastrouhat nebo julien (tenké proužky) Mrkev čerstvá 150 g
4 4 velká nebo 5 malých vajec
1 lžička 1 lžička kakaa Kakao prášek 3 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice Skořice ceylonská 4 g
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
50 g 50 g rozinek Rozinky 50 g
50 g 50 g sekaných ořechů Vlašské ořechy 50 g
60 ml 60 ml slunečnicového oleje Olej slunečnicový 60 ml
50 g 50 g (dvě odměrky) proteinu vanilka, čokoláda nebo banán-čokoláda Konopný protein 50% 50 g
2 2 polévkové lžíce vlákniny Psyllium Psyllium
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.